Sengetøj til Enkel dyne

Drømmer du om nyt lækkert Pip sengetøj, Essenza sengetøj eller sengebetræk fra et helt andet mærke, så her vi sengetøj til alle størrelser dyner. Vi designer selv sengetøjet og vælger kun kvalitets materialer. man kan købe sengetøj alle steder i dag, men det er ikke mange steder, du finder en kvalitet, som den vi har.

Viser 1–20 af 72 resultater

Viser 1–20 af 72 resultater

Har du en større dyne end de fleste andre, så har du sikkert prøvet at komme hjem fra din sengetøjsforhandler med den helt forkerte størrelse sengetøj. Og det holder selvfølgelig ikke. Det synes vi i hvert fald ikke hos Eurotex, og derfor tilbyder vi et stort sortiment, hvor du kan købe sengetøj.

Du finder vores store udvalg med eksempelvis sengetøj i 140×200 eller sengetøj her på siden, hvor alt vores sengetøj med ekstra længde er samlet.

På den måde bliver det overskueligt for dig at vælge mellem de mange flotte designs, der både byder på spraglede mønstre og simple looks eller sågar ensfarvet sengetøj.

Uanset hvilken type sengetøj med ekstra længde du vælger, er du altid sikret den bedste kvalitet og de bedste materialer, når du handler hos os. Vi udvælger nemlig vores produkter nøje – de er eksempelvis fremstillet og produceret uden brug af skadelige kemikalier og stoffer. Du undgår desuden ftalater, når du køber dit sengetøj med ekstra længde hos os.

Her på siden finder du hele vores udvalg, og du kan blandt andet forkæle dig selv eller en du holder af med sengetøj fra Esprit Home, Marc O’Polo eller Essenza, hvis du virkelig elsker blødt sengetøj i høj kvalitet, der passer perfekt til dyner med ekstra længde. Er du i tvivl om noget i forbindelse med din ordre, er du naturligvis velkommen til enten at ringe eller skrive en e-mail til os – så vil vi gøre alt vi kan for at hjælpe dig.

STØRRELSER PÅ SENGETØJ:
140X200 er til en HELT almindelig størrelse dyne
140×220 er til en ekstra længde dyne
200×200 er til en dobbeltdyne
200×220 er til en dobbeltdyne ekstra længde