PIP Studio

Ønsker du stemning af en dejlig sommerdag, med lidt nostaligi, og dog med et moderne look, så er PIP Studio lige noget for dig.

Viser 1–20 af 121 resultater

Viser 1–20 af 121 resultater

Hos Eurotex.dk forhandler vi disse smarte håndklæder, så du også kan invitere fest og glade dage ind på dit badeværelse.PIP håndklæder er yderst behagelige at bruge, da de er fremstillet i 100% bomuldsvelour. Dette materiale er både blødt og absorberende, så du vil nyde at tørre dig med det. Sugeevnen er fantastisk, og håndklædet har en god holdbarhed.

Vælg et farverigt og blødt PIP håndklæde

PIP kendetegnes ved detaljerige og festlige produkter. Håndklæder fra PIP er ingen undtagelse, og hos Eurotex.dk kan du vælge mellem 4 forskellige udgaver. Detaljerne er ens på håndklæderne, mens baggrundsfarven varierer. Detaljerne inkluderer sommerlige blomster og bær samt kolibrier og aber. Du har derfor gode muligheder for at vælge netop den farve håndklæde, der bedst passer ind på dit badeværelse.

Håndklæderne fra PIP fås i 3 forskellige størrelser, og de kan også fås som vaskehandske. I samme serie fra PIP finder du bl.a. sengetøj, morgenkåber og pyntepuder.